Partycentrum Bruins biedt ruimte voor uw bedrijfsfeest in Overijssel

Zoekt u in Overijssel een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest? Stop dan met zoeken en kom eens langs bij Partycentrum Bruins in Saasveld (Twente). Wij hebben al jaren ervaring in het organiseren van een geweldig bedrijfsfeest. Naast een bedrijfsfeest kunt u bij ons in Overijssel ook voor terecht voor uw bedrijfsmeetings zoals seminars en workshops.

Uw bedrijfsfeest in Overijssel volledig verzorgd

Ons Partycentrum beschikt over 9 zalen, die allemaal een eigen stijl hebben. Deze zalen beschikken over meerdere bars. Daarnaast kunnen de zalen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er een grotere ruimte ontstaat. Zo kunnen we 50 tot 2500 gasten ontvangen, dus ook grote bedrijven en organisaties zijn van harte welkom. Sfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken staan centraal bij de bedrijfsfeestjes die wij voor onze klanten organiseren. Onze koks zijn in staat om heerlijke gerechten voor u en uw collega's te bereiden. Kortom, wij bieden een uniek concept voor de realisatie van het leukste bedrijfsuitje in provincie Overijssel.

Ook aan teambuilding kan worden gewerkt

Een bedrijfsfeest biedt de ideale gelegenheid om eens bij te kletsen en het over iets anders te hebben met je collega's dan alleen werk. Bij ons kunnen themafeesten worden geboekt, waar opdrachten moeten worden voltooid samenwerking hierin centraal staat. Kortom, een hele leuke manier om je collega's eens (op een andere) manier te leren kennen. Uiteraard is het ook mogelijk uw bedrijfsfeest en thema volledig zelf samen te stellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in Overijssel.

Referenties

logos