Vier het leukste bedrijfsfeest in Twente bij Partycentrum Bruins

Voor het leukste bedrijfsfeest gaat u naar Partycentrum Bruins in Saasveld, gelegen in Twente. Wij zijn al jaren actief als feestlocatie en weten precies hoe wij onze gasten kunnen vermaken. Inmiddels zijn al talloze bedrijven u voorgegaan. We kunnen 50 tot 2500  gasten ontvangen, dus ook grote bedrijven en organisaties zijn bij ons van harte welkom om hun bedrijfsfeest bij ons in Twente te vieren.

Maak van uw bedrijfsfeest in twente een groot succes!

Een bedrijfsfeest vieren bij Partycentrum Bruins staat garant voor plezier, gezelligheid en lekker eten en drinken. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse in- en outdoor evenementen die wij voor onze gasten op afspraak organiseren. Voor de teambuilding zijn er diverse spellen mogelijk die de samenwerking bevorderen. Speel bijvoorbeeld  'Wie is jullie mol' samen én tegen collega's om de mol te dwarsbomen en te ontmaskeren. Kijk voor meer soorten spellen op onze website.

Kom voor een spetterend bedrijfsfeest in Twente langs bij partycentrum Bruins

Om een onvergetelijke dag bij uw collega's te bezorgen bent u bij ons aan het goede adres. We bieden een breed scala aan thema's aan voor uw bedrijfsfeest, maar ook kunt u dit volledig zelf samen stellen, van de ontvangst tot de afsluiting. Meer weten? Neemt u dan gerust contact op.

Referenties

logos