Bruiloft Overijssel

Voor dé locatie voor uw bruiloft in Overijssel bent u bij Partycentrum Bruins in Saasveld aan het goede adres. Dit komt omdat wij over 9 verschillende stijlen zalen beschikken. Voor ieder van wils dus. Van een romantisch interieur tot strak modern design, van Engelse sferen tot oosterse stijl. U vindt ongetwijfeld een zaal die bij u past, en anders passen we de zaal gewoon aan, zoals u dat wenst.

Uw bruiloft wordt één groot feest bij Partycentrum Bruins in Overijssel

Voor de 'Grote Dag' moet u ontzettend veel regelen. De locatie, een trouwambtenaar, de muziek, de catering, de taart, etc. Wij kunnen u de organisatie van uw bruiloft uit handen nemen, voor zover u dat wenst. U bepaalt zelf welke taken wij gedeeltelijk of volledig van u over mogen nemen, zodat u meer ruimte heeft voor andere zaken. Wij begrijpen uiteraard dat u wellicht graag zelf de aankleding wilt verzorgen van uw geboekte zaal, de muziek of bijvoorbeeld de catering. Zo kunt u ook samen met onze koks een menu samenstellen. Wilt u een lopend buffet, finger food, exclusief zesgangenmenu, of walking dinner? Het maakt ons niet uit! Al onze medewerkers staan voor u klaar om van uw bruiloft in Overijssel een onvergetelijke dag te maken. Wij laten ons in Overijssel van onze beste kant zien!

Mogelijkheden voor uw bruiloft bij Partycentrum Bruins

In Overijssel zijn we uniek in ons zalenaanbod. Afhankelijk van de zaal kunnen wij 50 tot 2500 personen ontvangen. Ook is er voldoende gelegenheid voor uw gasten om te parkeren. Neem met ons vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat uw bruiloft in Overijssel een avond wordt om nooit te vergeten!

Referenties

logos