U zoekt een mooie locatie voor uw bruiloft in Twente?

Partycentrum Bruins is dé locatie om uw bruiloft in stijl te vieren. We zijn gevestigd in Saasveld, te Twente en hebben inmiddels al jaren ervaring met het organiseren van bruidsfeesten. In één van onze 9 zalen vindt u ongetwijfeld de zaal die bij u past. Misschien is de kasteelzaal met haar schitterende plafond en prachtige authentieke uitstraling helemaal naar uw smaak, of biedt onze Irish of English pub de uitkomst. Sluiten de stijlen van onze zalen niet helemaal aan op uw wens, dan kunnen we de zalen volledig naar smaak aankleden zoals u dat wilt. 

Uw bruiloft in Twente volledig op maat verzorgd

Uw trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen in uw leven worden. Een dag waar veel bij komt kijken. Partycentrum Bruins ondersteunt u graag in het voorbereiden van uw bruiloft. Bijvoorbeeld bij het uitkiezen van een band of artiest, de catering, een thema, de ontvangst etc. Wellicht weten u en uw partner al precies hoe jullie de dag willen vormgeven, of zijn er slechts een aantal ideeën. Graag denken wij met u mee en bepaalt u zelf welke rol wij spelen in het organiseren en realiseren van uw bruiloft. Wij zullen er alles aan doen om van uw trouwfeest in Twente een groot succes te maken!

Graag eens de sfeer proeven voor uw bruiloft in Twente?

Kom eens langs bij ons in Twente om ons zaalaanbod te bekijken en te voelen wat voor sfeer er hangt. Dan kunnen we ook bespreken welke mogelijkheden er zijn om van uw bruiloft een feest te maken die u nooit meer zult vergeten. We zien u graag eens tegemoet bij Partycentrum Bruins in Twente!

Referenties

logos