Feestlocatie Overijssel

Zoekt u een feestlocatie in Overijssel? Dan bent u bij Partycentrum Bruins aan het goede adres. Gelegen in het Twentse Saasveld bieden we ons al ruim 50 jaar aan als feestlocatie. We hebben 9 zalen in verschillende stijlen. Dit maakt ons partycentrum zeer geschikt voor allerlei soorten feesten, zoals een bruidsfeest, personeelsfeest of een jubileum voor een familielid of collega.

Vind de feestlocatie in Overijssel die bij u past

In Overijssel zijn natuurlijk verschillende feestlocaties te vinden. Wat ons zo uniek maakt is de samenkomst van allerlei stijlen. De meest centraal gelegen zaal is de Kasteelzaal. Deze zaal is omringd door allerlei zalen met verschillende stijlen, zoals de hippe Buddha zaal of onze Irish pub Harrebar. Deze zalen kunnen allemaal aan elkaar worden gekoppeld, zodat u alle zalen overzichtelijk kunt bezoeken. We kunnen maar liefst 50 tot 2500 gasten ontvangen, en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast onze uitstekende feestvoorzieningen zijn we ook voorzien van een uitstekende keuken. Onze koks bereiden graag een lekkere lunch of diner. Daarnaast hebben we een cocktailbar waar u de meest exotische cocktails kunt bestellen! Als dit geen feestje wordt...

Meer informatie over dé feestlocatie van Overijssel

Voor meer informatie over deze feestlocatie in het oosten van Overijssel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast is op onze website ook uitgebreid beschreven wat de mogelijkheden bij ons zijn. Maar wij garanderen dat u voor dé feestlocatie van Overijssel bij ons zeker aan het goede adres bent!

Referenties

logos