De Kasteelzaal

Het podium oogt als een theater in een Griekse tempel, oude Latijnse spreuken maken de historische sfeer compleet. Een spreuk gaat vrij vertaald over het vinden van een meisje (bij de dancing), verkering krijgen en vervolgens het trouwen van het meisje (bij partycentrum Bruins). U merkt het wel, alles is mogelijk bij Bruins! Maar 't meest opmerkelijke is toch wel de in het plafond verwerkte romantische sterrenhemel van maar liefst 12 verschillende kleuren, die de zaal een extra ruimtelijke dimensie geeft. Natuurlijk ontbreekt de meest moderne licht- en geluidsapparatuur niet. Het Hof van Saterslo is de ideale plek voor de viering van een sprookjesachtig bruiloftsfeest of bedrijfsfeest. Bovendien wordt zo'n feest bij Bruins automatisch vastgelegd door middel van een videocircuit. Na afloop van het feest ontvangt het bruidspaar een video waarop alles nog eens te zien is.

Naast een prachtige locatie ook heerlijke en zeer diverse eetgerechten

Tevens beschikt partycentrum Bruins over een serre en groot sfeervol terras met geopende schuifpui, waardoor de dagbruiloftsgasten binnen en buiten kunnen vertoeven. In het partycentrum worden veel bruiloften en bedrijfsfeesten in "cafe-style" gehouden met veel praattafels. Niet het onbelangrijkste onderdeel om uw feest onvergetelijk te maken! Partycentrum Bruins serveert diverse diners en buffetten en hapjes.

Kleine en grote zalen vanaf 50 tot een maximum van maar liefst 2500 personen

Behalve de unieke grote kasteelzaal, heeft partycentrum Bruins de beschikking over diverse andere zalen, die voorzien zijn van maar liefst 11 bars. Door de flexibele indeling en verplaatsbare wanddelen kunnen we meerdere zalen met elkaar combineren en elk feest op maat inrichten. Daarnaast beschikt Bruins over een moderne mobiele bar.

Een greep uit de diversiteit van Bruins aan zalen, te weten de Irish Pub, 'Hof van Saterslo', de Campbell's bar, de Taveerne bar, de Delle, de Clubbin' en de Buddha Lounge Club. Door de flexibiliteit van de diverse zalen kan Bruins voor elk soort feest een geschikte inrichting aanbieden, of het nu om groepen van vijfentwintig of om een groep van zelfs vijfentwintighonderd gasten gaat. Dus, als u echt eens iets aparts wilt, een feest zoals nog niemand heeft meegemaakt, moet u bij partycentrum Bruins te Saasveld zijn!

Vorige pagina

Referenties

logos