Huwelijksfeest Twente

Bent u op zoek naar dé locatie voor uw huwelijksfeest in Twente? Partycentrum Bruins in Saasveld ontvangt graag u en uw gasten voor een spetterend trouwfeest, in één van onze prachtige zalen. Wat dacht u van een plafond bestaand uit een schitterende sterrenhemel, een live band die al uw favoriete nummers speelt en uw favoriere gerechten op tafel geserveerd. Hoe u wilt dat uw trouwdag eruit ziet bepaalt u natuurlijk zelf. Dankzij 9 verschillende zalen met een capaciteit van 50 tot maar liefst 2500 personen, een uitstekende keuken en flexibele bediening, kunt u uw trouwfeest volledig naar wens maken bij Partycentrum Bruins. Dromen worden werkelijkheid tijdens uw huwelijksfeest bij Partycentrum Bruins in Twente.

Hoe maken wij uw huwelijksfeest in Twente onvergetelijk?

U wilt op één van de mooiste dagen in uw leven natuurlijk maar één ding: een onvergetelijke dag beleven. Partycentrum Bruins werkt hier graag aan mee. Wij kunnen u ondersteunen bij het voorbereiden van uw trouwfeest, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van bands of artiesten. Daarnaast staat ons team van medewerkers voor u klaar om u en uw gasten te bedienen tijdens het huwelijksfeest. Onze koks maken uw favoriete gerechten klaar. Of het nu een zesgangenmenu betreft of een lopend buffet, zij zullen er alles aan doen om er een smaakvolle dag van te maken.

Kom naar Partycentrum Bruins voor dé locatie van uw huwelijksfeest in Twente!

In Twente zijn wij uniek met onze prachtige huwelijksfeest locaties. Kijk eens rustig rond op onze site om te zien wat wij bieden om uw huwelijksfeest te laten slagen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We nemen graag de tijd om u te vertellen wat we in huis hebben en wat we voor u kunnen realiseren. Dus ga voor de mooiste huwelijksfeestlocatie naar Partycentrum Bruins in Twente!

Referenties

logos