sprookje

Een Huwelijksvoltrekking als in een Sprookje!

Stap letterlijk in uw Huwelijksbootje

Toosten met het bruidspaar onder eeuwenoude historische bomen!

Uw huwelijksvoltrekking in onze schitterende aangeklede Kasteeltuin

Trouwen in onze romantische kasteeltuin

Uw trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden. De trouwlocatie speelt hierbij een grote rol. Naast kasteelzaal "Het Hof van Saterslo" biedt Partycentrum Bruins nu ook de mogelijkheid om te trouwen in de kasteeltuin!

Het bruidspaar komt op romantische wijze aan in het huwelijksbootje in de omringende gracht. Vervolgens vindt de huwelijksvoltrekking plaats in de kasteeltuin van "Het Hof van Saterslo".

De gasten zullen op stoelen met witte stoelhoezen en strikken (eventueel roze strikken) links en rechts van de lange roze loper zitten, waar de bruid met haar vader naar de bruidegom zal lopen. Uiteraard onder gewenste muzikale begeleiding. De roze loper is afgezet met zilveren afzetpalen die met tule slingers aan elkaar bevonden zijn.

Partycentrum Bruins zorgt ervoor dat de organisatie gedurende de dag flexibel verloopt, zodat u en uw dierbaren ongestoord kunnen genieten van één van de mooiste momenten van uw leven. Zo denken wij ook na over een oplossing bij slecht weer. In dit geval vindt de huwelijksvoltrekking plaats onder de romantische sterrenhemel van kasteelzaal “Het Hof van Saterslo”.

Referenties

logos