Prachtige locatie met een capaciteit tot 2500 personen

Uw trouwfeest op een sprookjesachtige plek

Live muziek van uw favorite band of DJ

Liever zelf tappen? Geen probleem!

Trouwen in kasteelzaal "Het Hof van Saterslo"

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie? Geef elkaar het JA-woord onder de romantische sterrenhemel in kasteelzaal "Het Hof van Saterslo" van Partycentrum Bruins!

Centraal tussen de Campbellsbar en de Harrebar ligt de totaal vernieuwde kasteelzaal "Het hof van Saterslo". Deze nieuwe zaal is omgetoverd tot een prachtige sprookjesachtige plek waar verschillende stijlen uit het verleden in elkaar overlopen.

Zo is de kasteelzaal voorzien van een podium dat oogt als een theater in een Griekse tempel. Oud Latijnse spreuken maken de historische sfeer compleet. Naast de historische sfeer zijn er ook diverse moderne "snufjes". Wat dacht u van een groot beeldscherm in barokstijl waarop uw digitale trouwfoto's geprojecteerd kunnen worden of waarop u de trouwerij live kunt projecteren? Het is allemaal mogelijk!

De wanden van de zaal zien eruit als kasteelmuren met afgebrokkelde gesteenten, Italiaanse muurschilderingen, hierogliefen van de Inka's en rotswanden. U en uw gasten bevinden zich onder een heuse sterrenhemel, wat de romantische sfeer tot grote hoogten brengt.

Kortom: de kasteelzaal is een unieke zaal, waarin uw huwelijksfeest volledig tot z'n recht komt.

 

Referenties

logos