Trouwlocatie Overijssel

Gaat u trouwen in Overijssel en zoekt u nog een mooie trouwlocatie? Partycentrum Bruins, gelegen in Saasveld in Twente is uitstekend geschikt als trouwlocatie. Ons partycentrum heeft maar liefst 9 zalen tot haar beschikking, allemaal met een eigen stijl en thema. Er zit ongetwijfeld een zaal tussen die u aanspreekt. Daarnaast kunnen we altijd één of meerdere zalen volledig naar wens ombouwen in een bepaald thema.

Bij de perfecte trouwlocatie hoort de perfecte begeleiding

Wat de trouwlocatie zo bijzonder maakt is de ligging van het partycentrum en de begeleiding die wij u bieden. Saasveld is een dorp in het oosten van Overijssel met grote steden om haar heen, zoals Almelo, Hengelo en Enschede. Bij ons kunt u uit de drukte ontsnappen en genieten van de prachtige natuur en de rustieke sfeer die er heerst. Op één van de mooiste dagen in uw leven staan wij graag voor u klaar om u te adviseren en u en uw gasten te bedienen.

Wij zijn als trouwlocatie ons ervan bewust dat u al genoeg moeilijke keuzes moet maken. Daarom doen wij er ook alles aan om u optimaal te laten genieten en te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het feest en uw gasten.

Uw trouwlocatie in Overijssel vindt u in Saasveld

Voor het kiezen van een geschikte trouwlocatie in Overijssel staat u vaak voor een lastige taak. Zo weet u misschien nog niet precies hoeveel gasten u gaat uitnodigen. Afhankelijk van de zaal kunnen er 50 tot maar liefst 2500 gasten worden ontvangen. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten. U kunt ons altijd vrijblijvend polsen over de mogelijkheden. Wij zijn u in ieder graag van dienst als perfecte trouwlocatie in Overijssel.

Referenties

logos