Prachtige trouwlocatie in Twente bij Partycentrum Bruins

Bent u op zoek naar een schitterende trouwlocatie om uw 'ja woord' te geven? Partycentrum Bruins in Saasveld te Twente heeft diverse zalen tot haar beschikking, volledig af te stemmen aan uw wensen. Afhankelijk van de type zaal kunnen er maar liefst 50 tot 2500 personen worden ontvangen.

Trouwlocatie in Twente met volledige ondersteuning van Partycentrum Bruins

Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Op deze dag komen de families, vrienden en overige dierbaren bijeen ter ere van de verbintenis tussen u en uw geliefde. Naast mooie kleding en lekker eten en drinken is een goede trouwlocatie ook belangrijk. Als u geïnteresseerd bent in het afhuren van één of meerdere zalen, helpen wij u graag verder om het volledig naar uw wensen in te richten. Op één van de mooiste dagen in uw leven moet alles natuurlijk tiptop geregeld zijn! En omdat u het waarschijnlijk al druk genoeg hebt met alle voorbereidingen, helpen wij u graag een handje. Indien u wenst kunnen wij bijvoorbeeld een ambtenaar van burgerlijke stand inhuren, de volledige catering verzorgen, live muziek of de aankleding van de locatie. U kiest zelf welke zaken u gedeeltelijk of volledig uit handen wilt geven. Onze goede en flexibele organisatie maakt deze trouwlocatie in Twente nog geliefder.

Diverse keuzes aan zalen bij Partycentrum Bruins in Twente

Indien u uw gewenste trouwlocatie hebt gevonden kunt u uit 9 zalen kiezen om uw liefde voor elkaar te bekronen. Wilt u het liefst romantisch samenzijn in de Kasteelzaal of Ridderzaal, of feest u liever in een modern weergegeven Buddha Lounge Club. Heeft u liever behoefte aan een wat modernere zaal? Misschien dat dan de Irish pub of de English pub Campbells bij u in de smaak valt. Neem snel een kijkje op de site om te kijken of Partycentrum Bruins dé trouwlocatie in Twente voor u is.

Referenties

logos